Massief houten keukens op maat

Massief houten keukens op maat

Dé keuken- en interieurbouwers bij Berg keukens werken uitsluitend met massief hout zoals o.a. eiken, essen, hard-maple en mahonie. Alle gewenste keukenstijlen zijn in principe bespreekbaar en worden handgemaakt.

Duurzame keukens!

Een landelijk interieur met een moderne of juist nostalgische uitstraling? De meest voorkomende opdrachten hebben betrekking op handgemaakte interieurs zoals: kledingkasten, bibliotheekkasten, kamer en suite, lambriceringen, radiatorbekleding en plafondafwerking. Wij denken met u mee vanaf het eerste idee en ontwerp tot en met de aflevering zodat eventuele teleurstellingen definitief worden uitgesloten! Kom dan eens langs om ideeën op te doen en vraag vrijblijvend advies!


Wilt u graag persoonlijk advies en met één van onze adviseurs uw situatie en de mogelijkheden bespreken? Laat een bericht achter of bel ons voor een afspraak!

Showroombezoek graag op afspraak!

Ervaring en kwaliteit keukens

U zoekt een passende oplossingOntwerp dé keuken of het interieur in uw smaak. Wij realiseren graag een complete keuken met passende hoogglans kleuren en bijvoorbeeld een schitterend fornuis naar uw wens!

Onze ontwerpers hebben ideeën in overvloed! Onze al bijna 20 jaar opgedane ervaring en vakmanschap is de meerwaarde bij het advies en ontwerp voor elke landelijke keuken. Een gedeeltelijke of gehele aanpassing van uw interieur of keuken met een hoogwaardige kwaliteit? Uw keukendroom wordt door ons gerealiseerd! Vanaf ontwerp tot en met de plaatsing wordt u volledig op de hoogte gehouden waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!