Landelijke keukens | Maatwerk keukens landelijke stijl

Daar waar uw dag begint in úw een landelijke keuken is het iedere dag weer genieten met een maatwerk keuken! 
Onze keukens worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats! Hierdoor ziet u niet alleen een ontwerp op papier maar ziet u ook hoe uw landelijke keuken gemaakt is! Bekijk onze keukenprojecten of maar gerust een afspraak om uw ideen samen uit te werken in een keukenontwerp!

Showroom bezoeken? Bel voor een afspraak!

0342 401 852

Landelijke keukens

Wanneer u uw dag begint in uw keuken, is het fijn wanneer dit een plekje is in dezelfde inrichting als uw woning. Een keuken wordt op maat gemaakt in onze werkplaats, waardoor u niet alleen uw ontwerp op papier ziet, maar ook hoe uw keuken gemaakt wordt! Ontwerp bij ons dé keuken naar uw smaak!

Landelijke keuken op maat

Uw keuken als één geheel met het bestaande interieur van uw woning? Bij ons vindt u unieke keukens van duurzame kwaliteit. De landelijke keuken wordt uniek voor ú ontworpen waarbij uw persoonlijke wensen vanaf het eerste contact worden meegenomen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een landelijke keuken in uw woning? Dé keuken- en interieurbouwers bij bergkeukens werken uitsluitend met duurzame, massieve houtsoorten zoals o.a. eiken, essen, hard-maple en mahonie. Een keuken kan in veel verschillende kleuren en met veel verschillende soorten apparatuur worden gemaakt.
Maatwerk met handgemaakte schouw

 


...landelijke stijl op maat...


 

Maatwerk keukens

Bent u op zoek naar een maatwerk keuken? Wij ontwerpen uw droomkeuken of interieur volledig naar uw smaak en wensen! Wanneer u kiest voor Berg Keukens, dan kiest u voor bijna twintig jaar ervaring en vakmanschap, wat dé meerwaarde is bij het advies en ontwerp van uw keuken. Onze ervaring en vakmanschap is de meerwaarde bij het advies en ontwerp voor iedere keuken. 

Keukeninterieur aanpassen?

Wilt u uw interieur of keuken gedeeltelijk of geheel aanpassen, ontwerpen en op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tijdens het gehele proces van ontwerp tot en met plaatsing wordt u door ons op de hoogte gehouden, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan! Van het begin tot het eind doen wij alles in eigen beheer, we beginnen met een eerste kennismaking en schets van de keuken in onze showroom. Persoonlijk contact, aandacht voor uw wensen en iedeeën staan hierbij voorop. 

Landelijke keukens op maat in Castricum
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor úw keuken en wilt u graag inspiratie op komen doen in onze showroom?


Landelijke keukens


Landelijke keukens ontwerpen

Onze keukenontwerpers hebben keukenideeën in overvloed! Ideeën hebben is 1, op papier zetten lukt vaak ook nog wel maar uitwerken en het ontwerp realiseren is nét even wat anders. Onze al bijna 20 jaar opgedane (praktijk)ervaring in landelijke keukens en interieurs bieden absolute meerwaarde in advies en ontwerp van uw landelijke keuken of interieur.  Er volgt een eerste ontwerp met een gezonde mix van onze eigen ideeën én onze adviezen welke we daarna verder met u uitwerken. 

 


Modern landelijke keuken op maat!

Ook voor moderne landelijke keukens met strakke lijnen, een eigentijdse uitstraling, greeploze deurtjes etc. kunt u bij ons terecht. Samen ontwerpen wij uw designkeuken passend in uw woning, met úw persoonlijke wensen en ideeën.