Maatwerk nostalgische keukens

Een keuken met nostalgie, ideeën en details uit grootmoeders tijd...maar in combinatie met de apparatuur en functionaliteit van het heden. Het gezellige knusse gevoel aan de keukentafel, een pruttelende koffiepot en de warmte van het fornuis...oude tijden herleven! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor úw nostalgische keuken en wilt u graag inspiratie komen opdoen in onze showroom?

Showroom bezoeken? Bel voor een afspraak!

0342 401 852

Nostalgische keukens!

U zoekt een keuken met nostalgie; ideeën en details uit grootmoeders tijd, maar in combinatie met de apparatuur en functionaliteiten van nu. Het is allemaal mogelijk met onze nostalgische keukens! Het gezellige, knusse gevoel aan de keukentafel, een pruttelende koffiepot en de warmte van het fornuis; oude tijden herleven!

Nostalgische keukens boeren stijlOp zoek naar echte nostalgische, boeren keukens in oudhollandse stijl? Samen ontwerpen wij de keuken van uw dromen! Ouderwets grillen, bakken en braden behoort tot de mogelijkheden met de keuze uit veel soorten fornuizen. 


Een nostalgisch boeren keukens op maat


 

 

Maatwerk keukens

De nostalgische keukens van Berg Keukens zijn uniek; of het nu gaat om de kleur, de indeling of de samenstelling van úw keuken. Al onze nostalgische keukens worden in onze eigen werkplaats handgemaakt. Dit maakt dat uw houten keuken exclusief en duurzaam is. Uniek is dat u bij ons een kijkje achter de schermen krijgt wanneer uw keuken wordt gemaakt. Onze keukenspecialisten leggen u daarbij graag uit met welke soorten hout en materialen we werken en wat uw voordelen daarbij zijn. Het gewenste eindresultaat kan op deze manier niet uitblijven!

Een nostalgische keuken in een woonboerderij


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor úw nostalgische keuken en wilt u graag inspiratie komen opdoen in onze showroom? Bekijk onze openingstijden en maak vrijblijvend een afspraak zodat u in een persoonlijk gesprek al uw vragen kunt stellen.


Handgemaakte keukens nostalgische stijl