Keukens landelijk van duurzame kwaliteit!

Een keuken uitzoeken?

Voor een persoonlijk keukenontwerp van een keuken in een unieke stijl kunt u bij Berg Keukens gerust uw wensen in de showroom uitleggen. Al bijna 20 jaar vertalen onze keukenonwerpers de ideeën  van klanten naar een passend keukenontwerp. Het ontwerpen en bouwen van landelijke, nostalgische en moderne keukens is ons vak! Door de combinatie van onze showroom en werkplaats op één locatie kunt u onze ambachtelijke werkwijze ontdekken.

Keukens landelijk

Kom gerust de geur van het verse hout eens snuiven in onze werkplaats en bespreek met één van onze adviseurs in de showroom de mogelijkheden voor uw speciale keuken! Door ons exclusieve werk zijn er veel mogelijkheden om uw wensen in uw keuken te verwerken.

Landelijke smaak

Uw keuken als één geheel met de stijl in uw huis? Bij ons vindt u keukens van duurzame kwaliteit. Een keuken wordt uniek voor ú ontworpen waarbij uw persoonlijke ideeën vanaf het eerste contact worden meegenomen. Belangstellend naar de mogelijkheden voor uw keuken en graag inspiratie op doen van onze showroomkeukens? Bekijk onze openingstijden en laten we vrijblijvend een afspraak maken.

 

Ervaring en kwaliteit keukens

U zoekt een passende oplossingOntwerp dé keuken of het interieur in uw smaak. Wij realiseren graag een complete keuken met passende hoogglans kleuren en bijvoorbeeld een schitterend fornuis naar uw wens!

Onze ontwerpers hebben ideeën in overvloed! Onze al bijna 20 jaar opgedane ervaring en vakmanschap is de meerwaarde bij het advies en ontwerp voor elke landelijke keuken. Een gedeeltelijke of gehele aanpassing van uw interieur of keuken met een hoogwaardige kwaliteit? Uw keukendroom wordt door ons gerealiseerd! Vanaf ontwerp tot en met de plaatsing wordt u volledig op de hoogte gehouden waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!


Handgemaakte keukens van hout


In de diverse gerealiseerde keukenprojecten van de afgelopen jaren kunt u op onze website keukenideeën opdoen

Bekijk de projecten met keukens