Keukens landelijk van duurzame kwaliteit! "heerlijk zo'n landelijke keuken"

Op zoek naar een specifieke keukenstijl?

Bent u op zoek naar een keukenstijl passend bij uw woning? Leg dan gerust uw wensen aan ons voor. Onze keukenontwerpers zijn er al bijna twintig jaar in gespecialiseerd om de ideeën van klanten om te zetten naar een keukenontwerp naar uw wensen. Het ontwerpen en bouwen van landelijke, nostalgische en modern landelijke interieurs is ons vak. Door de unieke combinatie van showroom en werkplaats op één locatie kunt u onze ambachtelijke werkwijze ontdekken.

Landelijke keuken voorbeelden

Keukens landelijk ontwerpen

Door onze exclusieve en ambachtelijke manier van werken hebben wij veel mogelijkheden om uw dromen waar te maken. Kom de geur van het verse hout eens opsnuiven in onze werkplaats, en bespreek met één van onze adviseurs in de showroom de mogelijkheden voor het bouwen van speciale en exclusieve landelijke interieurs!

Persoonlijk keukenontwerp

Zoekt u een keuken die één geheel is met de stijl in en van uw huis? Bij ons vind u keukens van duurzame kwaliteit. Onze keukens worden uniek voor onze klant ontworpen. Dit houdt dan ook in dat uw persoonlijke wensen en ideeën vanaf het eerste gesprek worden meegenomen. Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden voor uw droomkeuken en wilt u graag inspiratie opdoen in onze showroom? Bekijk onze openingstijden en maak vrijblijvend een afspraak.

Modern landelijke keukens met prachtige schouw en fornuis

Ervaring en kwaliteit

Ontwerp bij ons dé keuken of hét interieur naar uw smaak! Wij nemen u graag alle zorg uit handen door een complete keuken te realiseren met passende kleuren en een schitterend fornuis of diverse inbouwapparatuur naar uw wensen.
Onze ontwerpers hebben ideeën in overvloed voor landelijke keukens. Onze ervaring en vakmanschap in landelijke keukens is dé meerwaarde bij het advies en ontwerp voor iedere keuken. Tijdens het gehele proces van ontwerp tot en met plaatsing wordt u door ons op de hoogte gehouden, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!

Landelijke keuken te Rotterdam


Landelijke keuken van hout


Landelijk   

Daar waar uw dag begint in úw een landelijke keuken is het iedere dag weer genieten met een maatwerk keuken! Onze keukens worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats! Hierdoor ziet u niet alleen een ontwerp op papier maar ziet u ook hoe uw landelijke keuken gemaakt is!

 Modern   

Strak lijnenspel, modern landelijke uitstraling, en greeploze deuren, u vindt dit terug in onze moderne keukenontwerpen. Modern landelijke keukens passend in úw woning. Op zoek naar een keuken met hoogglans lak, geïntegreerd koken met het functionele 'pittcooking' of een rvs-look keuken?

 Nostalgisch

Een keuken met nostalgie, ideeën en details uit grootmoeders tijd...maar in combinatie met de apparatuur en functionaliteit van het heden. Het gezellige knusse gevoel aan de keukentafel, een pruttelende koffiepot en de warmte van het fornuis...oude tijden herleven!

Op maat

'Even een keuken uitzoeken' dat horen we wel vaker. Maar onze beleving van een keuken uitzoeken is toch nét even anders. Een keuken die u bij ons uitzoekt wordt een keuken waar u jarenlang woon- en kookplezier in moet kunnen beleven.  Het is niet even de afmetingen invoeren, een kleur uitzoeken en wat kleine details bespreken. Een keuken uitzoeken daar nemen wij graag de tijd voor zodat u écht uw keuken uitzoekt die van de grootste lijnen tot de kleinste details bij u past.