Werkwijze

U wilt een maatwerk keuken of interieur geheel naar uw wens. Dat begrijpen wij als geen ander! Op deze pagina lichten wij onze werkwijze toe hoe we u bij Berg Keukens écht verder helpen.

Persoonlijke keuken

Van het begin tot het eind doen wij alles in eigen beheer, we beginnen met een eerste kennismaking en schets in onze showroom. Persoonlijk contact, aandacht voor uw wensen en ideeën staan hierbij voorop. 

Keukenontwerp

Onze keukenontwerpers hebben keukenideeën in overvloed! Ideeën hebben is 1, op papier zetten lukt vaak ook nog wel maar uitwerken en het ontwerp realiseren is nét even wat anders. Onze al bijna 20 jaar opgedane (praktijk)ervaring in handgemaakte keukens en interieurs bieden absolute meerwaarde in advies en ontwerp van uw keuken of interieur.  Er volgt een eerste ontwerp met een gezonde mix van onze eigen ideeën én onze adviezen welke we daarna verder met u uitwerken. 

Werkwijze handgemaakte keukens

Handgemaakte keuken

In onze showroom maar ook in onze werkplaats kunt u ervaren hoe vakmanschap en passie voor duurzame keukens samengaan. Ook na het ontwerpen kunt u de bouw van uw keuken blijven volgen doordat we u tussentijds betrekken en uitnodigen voor een eerste indruk in onze werkplaats. Zo is het ook mogelijk om tussentijds nog aanpassingen door te voeren.  Alle keukens worden in onze eigen spuiterij gespoten.

Keuken plaatsen

Uiteindelijk komen wij zelf de keuken plaatsen. We verzorgen eventuele aansluitingen voor gas, water en electra zodat u nergens omkijken naar heeft.  Vanaf ontwerp tot en met de plaatsing wordt u volledig op de hoogte gehouden waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!

Keukenplaatsing landelijke keukens


Landelijke keukens    Moderne landelijk    Nostalgische keukens